Költöztetés, költöztető, bútorszállítás szaknévsor, Üröm - költöztetés-árajánlatok.hu

Költöztetés? Költöztető céget keres? » Költöztetés, költöztető, bútorszállítás szaknévsor, Üröm

Költöztetés, költöztető, bútorszállítás szaknévsor, Üröm

Itt 1 Ürömi költöztető cég közül választhat – néhány perc alatt megtalálja az igazit. Rögtön árajánlatot is kérhet költöztetésre.

részletes kereső

RAKTARCSA DEPO KFT

2096 Üröm, Fő u. 21.

(30) 522-1100
mutasd
Ajánlatkérés Részletek

Vállalt költöztetési szolgáltatások
ipari üzemek komplett költöztetése, lakások, cégek, irodák költöztetése, házon belüli anyagmozgatás, raktározás, épületen kívüli költöztetés, iratok dobozolása, lomtalanítás, csomagolás

Áru típusa
páncélszekrény, bútor, antik tárgy, festmény, egyéb

Részletes ismertető
Cégünk fő profilja lakások, házak, raktárak, irodák, épületek és közintézmények teljes körű költöztetése. Vállaljuk továbbá a költöztetéshez kapcsolódó mindenféle járulékos feladat elvégzését, legyen az csomagolás, bútorszerelés, lomtalanítás, tárolás vagy raktározás.

Cégünk több kisebb vállalkozásból nőtte ki magát, 2010 óta közösen dolgozunk különböző méretű munkák megszervezésében és lebonyolításában. A tényleges költöztetési feladatokon kívül már takarítással és különféle szerelési feladatokkal is foglalkozunk.
Dobozokat, műanyag ládákat, eszközöket díjmentesen biztosítunk, míg a szükséges
csomagolóanyagokat önköltségi áron számítjuk fel.
Kezdeti belföldi területi lefedettségünket mára európaira bővítettük. Partneri együttműködések alapján pedig nemzetközi lefedettséget biztosítunk, akár tengerentúli konténeres költöztetéseket is lebonyolítunk, mind export, mind import irányban.
Személyzetünk magja egy baráti társaság volt, melyhez az elmúlt években rokonok és családtagok is kapcsolódtak; így már mint egy nagy összeszokott család végezzük a feladatokat.
Az ingóságaik biztonságáról a csomagolás, pakolás, szállítás, valamint a tárolás ideje alatt -gyakorlatunkon túl- a felelősség-biztosításaink is gondoskodnak.
Szükség szerint biztosítunk egyedileg méretezett csomagolóeszközöket, ruhásdobozokat, rakodást gyorsító gördülőállványokat, iratanyagokhoz és számítástechnikai eszközökhöz speciális védőeszközöket. Gépek, berendezések mozgatásához hidraulikus emelőeszközökkel is rendelkezünk, a rakodási útvonalak burkolatvédelméről is gondoskodni tudunk; mind a padló, mind a falfelületek, élek tekintetében.Miért válasszanak minket?

Mert értékeik nálunk biztonságban lesznek, környezettudatos szemlélettel, szakértő hozzáállással, hatékonyan, határidőre végezzük el a költöztetési megbízásokat. Velünk családias, nyugodt környezetben, stresszmentesen tud költözni.

Várjuk érdeklődésüket, megrendelésüket!
Üdvözlettel,
Dancsó Balázs
tulajdonos/ügyvezető